Zrób go teraz, a zimą sobie podziękujesz. Szybki, prosty i tani w przygotowaniu

0
13

Lato to okres, kiedy możemy cieszyć się smakiem doskonale dojrzałych, świeżych i soczystych, polskich pomidorów. Niestety pod naszą szerokością geograficzną uprawa pomidorów możliwa jest wyłącznie przez kilka miesięcy w roku i zimą skazani jesteśmy na warzywa importowane. Jednak istnieje sposób, by zimą móc cieszyć się pysznym smakiem rodzimych pomidorów. Wystarczy, że zrobimy z nich teraz sok i odłożymy go na długie miesiące do spiżarni.

Zajawka pochodzi z artykułu opublikowanego pod adresem: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-zrob-go-teraz-a-zima-sobie-podziekujesz-szybki-prosty-i-tani,nId,6982988
Zachęcamy do zapoznania się z pełną treścią artykułu