Kiszonki, jakich jeszcze nie znałeś. Podkręcą odporność i pomogą na jelita

0
7

Czy jest ktoś, kto w Polsce nie lubi kiszonek? Zapewne znajdzie się garstka osób, ale trudno wyobrazić sobie, by je całkowicie z menu wykluczyć. Nie tylko nad Wisłą kiszonki są popularne, a rarytasem w Maroku są kiszone cytryny, a ich wykorzystanie w kulinariach świetnie się sprawdzi również u nas. Nie dość, że taki specjał to uczta dla podniebienia, to także ogromna dawka substancji prozdrowotnych. Jak przygotować kiszone cytryny? Do czego je wykorzystać? My juz znamy odpowiedź.

Zajawka pochodzi z artykułu opublikowanego pod adresem: https://kobieta.interia.pl/porady/news-kiszonki-jakich-jeszcze-nie-znales-podkreca-odpornosc-i-pomo,nId,7032982
Zachęcamy do zapoznania się z pełną treścią artykułu